werkplaats

Er zijn verschillende redenen te bedenken, die aantonen dat goede apparatuur essentieel is! Een haperende computer of printer zal bijvoorbeeld al snel voor ergernissen bij je personeel zorgen. Bijzonder vervelend, aangezien dit de productiviteit van medewerkers vermindert. Op deze manier kan ook de omzet van je organisatie dalen, naarmate het aantal ontevreden werknemers groeit. Of wat te denken van het feit, dat medewerkers elkaar mee kunnen nemen in een negatieve spiraal? Dit wil je ten zeerste voorkomen! De haperende printer of computer is slechts een voorbeeld van een apparaat dat niet naar behoren werkt.

Voorkom blessures onder je medewerkers

Niet alleen wil je ergernissen onder het personeel tegengaan. Ook wil je voorkomen dat medewerkers geblesseerd raken. Blessures kunnen al snel op de loer liggen, wanneer niet met de juiste hulpmiddelen gewerkt wordt. Steeds meer bedrijven werken met flexplekken, wat betekent dat iedere medewerker een eigen laptop heeft. Het is verstandig om medewerkers niet alleen een laptop te geven, maar bijvoorbeeld ook een aantal ergonomische hulpmiddelen. Je kunt hierbij denken aan een ergonomisch toetsenbord, een ergonomische muis, enzovoorts. Verkramping in de handen en polsen kan met deze hulpmiddelen voorkomen worden

Ergernissen tijdens het werk en bij presentaties

Eerder werd al beschreven, dat een haperende computer voor irritaties bij personeelsleden kan zorgen. De haperende computer is hier niet het enige voorbeeld van! Denk bijvoorbeeld ook aan een haperende beamer, een haperend televisiescherm of defecte kabels. Als gevolg hiervan zal het niet mogelijk zijn om resultaten op een groot beeldscherm te tonen. Het kost vaak veel moeite om ergens anders een kabel vandaan te halen, aangezien deze doorgaans overal en nergens op de werkvloer liggen. Reden genoeg om voor goede apparatuur te zorgen, waarbij je er zeker van bent dat het werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 2 =