smartphone

Vind hier een uitleg van alle opties die jij voor je mobiel kan afsluiten. Als je toe bent aan een nieuwe telefoon of abonnement, klaar bent met abonnementen of toe bent aan iets anders.

Kies voor een telefoonabonnement

De meest bekende en waarschijnlijk een van de meest gebruikte opties is een abonnement afsluiten bij een provider. Een paar bekenden providers zijn:

Vodafone

-KPN

Tele2

-Telfort

-T-Mobile

Als je bij een van deze providers een abonnement afsluit kan je hierbij gelijk een mobiel uitkiezen. Afhankelijk van de mobiel die je kiest zijn kosten verbonden. Dit kan een eenmalig bedrag zijn plus kosten per maand of alleen kosten per maand. Dit is dus handig als je een nieuwe mobiel wilt en het niet in een keer kan aftikken. Samen met de kosten betaal je voor je internet, bellen en sms’en. Deze kosten en hoeveelheid kun je geheel aan passen aan wat jij wilt. Veel of weinig internet , minder of meer bel minuten. Uiteraard is het hoe meer je kiest hoe meer je per maand gaat betalen.

Prepaid simkaart

Ook een zeer handige optie is een prepaid simkaart kopen. Deze word aangeboden ook door providers maar ook door prepaid merken zo als: Lyca, Lebara en Simyo. Maar ook door supermarkt Albert Heijn en de Hema. Een prepaid simkaart houd in dat je van tevoren betaald voor je bel minuten en sms’jes. Je waardeert je simkaart op en kan dan op basis van vooruit betalen een bepaald aantal minuten bellen, sms’jes verzenden of mb’s internet gebruiken. Dit is een zeer handige optie als je wat minder te besteden hebt, niet zo een lastig persoon bent die gewoon een simpele mobiel heeft en gewoon simpel wilt bellen of sms’en of als je nergens per maand aan vast wilt zitten. Het opwaarderen van dit abonnement kan bij aangewezen verkoop punten zoals supermarkten , kiosken , boekenwinkels of tankstations. Ook kan dit voor gemak online bij de website van de door jou gekochte prepaid simkaart. Let wel op als je een prepaid simkaart koopt op de tarieven deze kunnen namelijk erg verschillen. Prepaidsimkaart.net kan je hierbij helpen.

Zakelijk abonnement

Een aantal van bovenstaande providers bied ook een zakelijk pakket aan. Het verschil in deze abonnementen is dat je het ten eerste via je zaak of bedrijf kan laten betalen dus is het goedkoper. Ook zijn deze abonnementen flexibeler en dus per maand bij te stellen of helemaal op te zeggen. Al moet het gezegd worden dat sommige providers dit ook al aanbieden met een normaal abonnement.

Simonly

Bij simonly betaal je alleen maar voor je internet , bellen en sms’en. Dit gaat ook per maand en is handig als je al een mobiel hebt die het nog goed doet of liever zelf in een keer een mobiel koopt. Vaak is dit voor mensen niet haalbaar maar als het voor jou te doen is dan is simonly vaak de beste optie. Kiezen voor simonly bied vaak lagere kosten per maand omdat je geen mobiel aan het af betalen bent. Providers als Tele2 en T-mobile bieden simonly abonnementen aan met onbeperkt internet. Elk met hun eigen prijs.

el iets anders dan kan je hier informatie vinden die jou kan helpen bij het maken van de volgende en hopelijk de juiste stap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 13 =