hoogwerker

Wil jij je business naar een hoger niveau tillen? Dit kan door middel van slimme marketingcampagnes, sluwe growth hackingtechnieken of door het huren van hijswerktuigen. In dit laatste geval til je je eigen business wel heel letterlijk naar een hoger niveau. 

Wanneer huur je een hoogwerker?

Hoogwerkers worden voornamelijk gehuurd wanneer er voor langere termijn op hoogte gewerkt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan schilders, bouwvakkers of boomverzorgers. Vaak zijn hijswerktuigen relatief goedkoop te huren wanneer je deze voor langere termijn huurt. Denk bijvoorbeeld aan het huren voor een week in plaats van één dag. Je betaalt gemiddeld per dag minder. 

Mag iedereen een hoogwerker bedienen?

Jammer genoeg niet nee, de bestuurder dient ouder te zijn dan achttien jaar en moet in het bezit zijn van een geldig certificaat. Wanneer er tijdens een arbo-inspectie blijkt dat een persoon niet voldoet aan bovenstaande eisen kunnen er hoge geldboetes worden opgelegd. Naast onverzekerde materiële schade is schade aan mensen of dieren nog veel erger. 

Verschillende soorten hijswerktuigen

Het fijne van producten huren, is dat je iets kunt huren wat perfect aansluit op de klus die je voor ogen hebt. Moet je pallets tillen met bloemen? Huur een heftruck met minder vermogen, die zuiniger werkt. Ga je bomen snoeien in een bos? Huur dan een hoogwerker met rupsbanden zodat je niet vast komt te zitten in de modder. Ook hoogwerkers hebben verschillende werkhoogtes. Zo kun je er huren van enkele meters hoog tot 40+ meter hoog.

Investeren in je lichaam

Voorheen werden hoogwerkers niet gehuurd omdat ze te duur waren voor projecten. Nu worden ze juist wel gehuurd omdat ze een enorme last van je lichaam afhalen. Je hoeft als schilder of ramenwasser niet steeds trappen op en af. Als boomverzorger ben je niet meer genoodzaakt om steeds in en uit bomen te klimmen. De belasting voor je lichaam is dus een stuk minder. Een ander bijkomend voordeel is een vermindering van de werkuren. Daarnaast is het hebben van heftrucks op bouwplaatsen voornamelijk handig om te hebben om alle bouwmaterialen te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan zware trilplaten, betonmolens en volle puincontainers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 3 =