Bitcoin

Hoewel de bitcoin gekte voorbij lijkt te zijn, is het nog steeds goed om de munt in de gaten te blijven houden als ondernemer. Zo schommelt de koers van de bitcoin sterk en kan er door middel van goed onderzoek en op het juiste moment instappen, winst worden behaald. Er zijn echter veel websites die niet de juiste informatie geven over de bitcoin. In dit artikel wordt meer informatie gegeven over de bitcoin en waar je deze informatie vandaan moet halen.

Wat is de blockchain technologie?

Hoewel veel mensen al weten wat blockchain is, is een heldere uitleg altijd goed. Blockchain kan gezien worden als een database waarin transacties en data kunnen worden opgeslagen. Zo kan niet alleen een betaling worden gedaan d.m.v. blockchain, maar kunnen ook andere bestanden worden gestuurd. Doordat alle informatie met blockchain onleesbaar wordt gemaakt, is het vooral een zeer veilig manier om betalingen te doen. Omdat blockchain onleesbaar is hebben de munten als Bitcoin en litecoin de naam cryptovaluta gekregen.

Beste exchange voor bitcoins

Een Bitcoin exchange is een online ruilbeurs voor het kopen en verkopen van bitcoins. In Nederland zijn er veel exchanges. Denk aan Binance, Coinbase, Kucoin en Bitvavo. Bitvavo is een bekend bedrijf dat onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank. Mede hierom en het feit dat je slechts 0,25% handelskosten hoeft te betalen bij deze exchange, kiezen veel mensen voor dit bedrijf om te handelen in bitcoins of andere cryptovaluta. Andere bitcoins exchanges rekenen vaak meer voor de handelskosten.

Beste Bank voor het vergaren van informatie

Zoals hierboven al is aangegeven zijn er veel websites die verkeerde informatie geven over bitcoins en de ontwikkelingen over cryptovaluta. Beste Bank is een website dat het laatste nieuws over blockchain en cryptovaluta meldt op hun website. Bovendien biedt deze website bitcoin cursussen aan voor mensen die meer willen weten over alles wat de munt te bieden heeft. Ook kan je via de website munten als bitcoin of Ripple kopen en wordt de huidige koers van verschillende cryptovaluta (Bitcoin, Cardano,Tron, Ripple, Litecoin, EOS) weergegeven. Het investeren in bitcoin is anno 2020 nog steeds een geschikte manier om veel winst te behalen. Echter is er wel de juiste informatie nodig om op het juiste moment in te stappen in de cryptovaluta. Daarnaast is het belangrijk om een goede keuze te maken tussen bitcoin exchanges. Bitvavo is daarbij een zeer goede optie waarbij je slechts 0,25% handelskosten hoeft te betalen.   

De markt van cryptovaluta is nog steeds een markt om in de gaten te houden, wel is het belangrijk dat je de juiste informatie leest en je een goede exchange kiest voor het handelen in cryptomunten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 5 =