Auto

Als ondernemer ben je veel onderweg. Je reist veel naar klanten en leveranciers toe om huidige ontwikkelingen te bespreken en om wellicht meer omzet te genereren. Aangezien je veel kilometers rijdt, is het noodzakelijk dat je een betrouwbaar vervoersmiddel hebt met weinig mankementen. Toch kan het altijd voorkomen dat er kleine mankementen zijn aan je auto, daarbij is het belangrijk dat je deze direct laat repareren. Denk bijvoorbeeld aan de sterretjes in je ruit. In dit artikel zal de meest betrouwbare auto van 2019 worden besproken en wordt verteld waarom je sterretjes in je ruit direct moet verhelpen.

Meest betrouwbare auto van 2019

Auto’s zijn tegenwoordig steeds betrouwbaarder dan voorheen. Motoren gaan langer mee en er hoeft minder vaak onderhoud uitgevoerd te worden dan auto’s 20 jaar geleden. Toch is er wel degelijk een verschil in betrouwbaarheid. Zo staan auto’s uit Japan en Zuid-Korea bekend om hun betrouwbaarheid. Uit onderzoek van de consumentenbond die werd gehouden onder 10.000 autobezitters, werd duidelijk dat de Toyota Verso-S de meest betrouwbare auto van 2019 is. De minst betrouwbare auto was de Peugeot 308.

Er is ook onderzoek gedaan naar de meest betrouwbare merken in 2019. Seat scoort het laagst met een 5,2 gemiddeld. Toyota scoort ook in dit lijstje het beste en is hiermee het betrouwbaarste merk.

Sterretjes in de autoruit direct verhelpen!

Een sterretje in de ruit, is een veelvoorkomend probleem. Door een klein steentje tegen de raam kan er namelijk al een autoruitschade ontstaan. Vooral na vorst kan het asfalt erg bros worden, waardoor het asfalt veranderd in kleine steentjes. Die steentjes kunnen door auto’s om je heen tegen de ruit van je auto aankomen.

Hoewel een sterretje in de ruit niet direct gevaarlijk is, is het wel noodzakelijk dat je dit sterretje snel repareert. Door temperatuurverschillen kan een sterretje namelijk veranderen in een barst en dit is wel gevaarlijk. Carglass staat bekend om hun uitstekende service voor autoruit reparatie en het is daarom zeker een aanrader om dit bedrijf te benaderen als je een sterretje in je ruit hebt. Hierbij wordt de beschadiging eerst gereinigd en wordt de plek waar het sterretje zit, onder UV licht geplaatst. Aan het einde wordt er nog hars verwijdert en de ruit gepolijst. Hierna is de ruit helemaal klaar en is het sterretje verdwenen.

Een betrouwbare auto en het voorkomen van kleine mankementen als een sterretje in de ruit, is belangrijk om veel kosten voor onderhoud van de auto te voorkomen. Hierdoor kom je niet voor onverwacht hoge kosten te staan en scheelt je bovendien veel hoofdpijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 4 =