bitcoin aanschaffen

Veel ondernemers vinden het te risicovol om te investeren in bitcoin. De markt van bitcoin veranderd namelijk dagelijks en mede hiervoor kiezen ondernemers voor het kopen van aandelen. Dit is zonde. Bitcoins en andere cryptocurrency zijn namelijk een uitstekende manier om uiteindelijk een goede rendement te maken. Alleen is het wel belangrijk dat je de juiste informatie vergaard. In dit artikel wordt uitgelegd wat nog meer voordelen zijn bij het bitcoin kopen.

Bitcoin is onafhankelijk van banken of overheden

Waar de koers van veel valuta’s te manipuleren is door een bank of overheid, is dat bij de bitcoin niet het geval. Zo wordt er door een overheid van een land vaak geld bijgedrukt om inflatie te veroorzaken. Daarnaast is bitcoin een globale munteenheid die over heel de wereld gebruikt kan worden.

Veilige manier van betalen

Veiligheid is ook een belangrijke kenmerk van bitcoin. Zo is het nagenoeg onmogelijk om de bitcoin te kraken en is het bestand tegen cyberaanvallen. Dit is tegenstelling tot bepaalde banken. Zo zijn er de afgelopen jaren veel storingen geweest bij ABN Amro, ING en Rabobank doordat ze getroffen werden door een cyberaanval.

Lage transactiekosten

Het voordeel van bitcoins ten opzichte van andere munten is dat het lage transactiekosten heeft. Zo betaal je vaak maar rond de 20 cent per transactie.
Bij aandelen liggen de transactiekosten vaak een stuk hoger.

Handelen in cryptocurrency

Om te handelen in cryptomunten is het noodzakelijk dat je gebruik maakt van een handelsplatform. De bekendste en bovendien een zeer betrouwbaar platform van Europa is Satos. Zo heb je geen account nodig voor het verhandelen in de bitcoins, kan je binnen één minuut een bestelling plaatsen en krijg je bovendien gratis hulp door een uitstekende klantenservice. Het voordeel van het handelen in bitcoins is dat het erg snel gaat. Zo is een transactie volledig geverifieerd in een half uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =