gebouw

Coolblue

Coolblue. Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu het meest klantgerichte bedrijf in Nederland en België met eigen winkels, eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie en eigen reparatie. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: klanten blij maken. Coolblue geeft advies met verstand van zaken en ze hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 4.500 Coolblue’ers werken ze elke dag keihard om hun klanten te verwonderen.

RedLogic

RedLogic is de verrassende nieuwe nummer één in het werkgeversonderzoek onder ict-organisaties, volgens Computable. Het Houtense bedrijf wordt vooral gewaardeerd om de uitstraling die het bedrijf heeft op de eigen ict’ers. Zo scoren zaken als bedrijfscultuur, collega’s/collegialiteit, werksfeer en de uitdaging in het werk enorm hoog. Het is dan ook niet verwonderlijk dat RedLogic ook hoog scoort op de betrokkenheid van de medewerkers. Gekoppeld aan deze positieve vibe wordt het bedrijf ook hoog gewaardeerd om zijn financiële stabiliteit, de doorgroei- en carrièremogelijkheden en het realiseren van aansprekende producten en diensten. 

TAKEAWAY.COM

Takeaway.com (Thuisbezorgd.nl) (in 2018 de nummer 1) is de online marktplaats voor maaltijdbezorging. Takeaway.com focust op het verbinden van consumenten en restaurants door middel van een eigen platform in 9 Europese landen en in Vietnam. Takeaway.com biedt een online marktplaats aan waar vraag en aanbod voor maaltijdbezorging samenkomen. Onlangs fuseerde het bedrijf met Just Eat en werd daarmee in een klap één van de grootste maaltijdbezorgers ter wereld. Takeaway.com is een erg populair bedrijf onder ICT’ers.

Flex IT Rent

Flex IT Rent is een verhuurbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur van ICT. Met de jarenlange ervaring en verschillende klanten in binnen- en buitenland kunnen zij jouw bedrijf in elke situatie helpen. De verhuurmedewerkers staan je graag persoonlijk van dienst. De ontwikkelingen in de ICT gaan snel. Flex IT Rent volgt de markt continu. De succesformule is dat zij elk apparaat uit een eigen (grote) voorraad snel aan jouw kunnen leveren, waar en wanneer je maar wilt. Van Amsterdam tot Madrid kom je de mensen tegen van Flex IT Rent. Virtual reality huren of Apple huren? Er zijn vele producten die Flex IT Rent aanbiedt vandaag de dag.

Duizenden klanten kiezen momenteel voor de flexibele service van Flex IT Rent. De klanten van dit ICT bedrijf zijn vindbaar door geheel Nederland. Bij beurzen, presentaties, projecten, tijdelijke medewerkers of migraties extra apparatuur nodig? Flex IT Rent is hiervoor dé beste partner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 10 =