office

Heb je al een kantoorruimte maar wordt de ruimte te klein voor jouw onderneming? Of sta je nog aan het begin van je bedrijf en ben je voor het eerst op zoek naar een kantoorruimte? In beide gevallen krijg je te maken met diverse kantoorkeuzes die je moet maken om uiteindelijk bij de perfecte kantoorruimte uit te komen. SKEPP somt alle kantoorkeuzes voor je op zodat je precies weet waar je aan moet denken!

Keuze 1: huren of kopen?

Voordat je begint met het zoeken naar kantoorruimte is het belangrijk om te bedenken of je van plan bent om kantoorruimte te huren of te kopen. Beide opties brengen voordelen met zich mee. In het geval van kopen zal het gaan om een grote investering, maar ben je uiteindelijk wel de eigenaar van het pand. Bij huren zul je echter nooit de eigenaar worden, maar dit zorgt er wel voor dat je kunt profiteren van flexibiliteit en extra services. Dus afhankelijk van je wensen en eisen kun je bepalen wat de beste optie voor jou is.

Keuze 2: het maximale budget

Nadat je hebt uitgezocht of je gaat huren of kopen, kun je bepalen wat je maximale budget is. Wanneer dit bekend is kun je bij het zoeken naar kantoorruimte makkelijk filteren op basis van prijs, waardoor je alleen de opties ziet die binnen jouw budget vallen. Op basis van budget kun je vervolgens je wensen en eisen prioriteren.

Keuze 3: de wensen en eisen

Al je wensen en eisen zullen invloed hebben op de prijs van een kantoorruimte. Wil jij bijvoorbeeld kantoorruimte in hartje Amsterdam? Of ga je liever voor een kantoorruimte in het rustige Noorden van Nederland? Daarnaast moet je kijken naar het energielabel van kantoorruimte. Met een energiezuinige kantoorruimte kun je al makkelijk geld besparen! Als je je kantoorruimte hebt gevonden, moet deze ook ingericht worden. Kies je bij het uitzoeken van kantoormeubilair voor huren, huurkoop of kopen? Ook deze keuze heeft invloed op de kosten.

Keuze 4: uitbesteden

Je zoektocht naar kantoorruimte kun je uitbesteden middels een vastgoedexpert. Deze s[ecialist heeft de juiste informatie en expertise om jou te helpen bij het maken van de verschillende keuzes. In het geval van je kantoorinrichting kun je dit ook uitbesteden. Wil jij een efficiënt ingericht kantoor zonder hier veel tijd aan te besteden? Dan kan het slim zijn om een personal designer in te schakelen. Schakel SKEPP in, zij helpen je graag verder!

De kantoorkeuzes

Heb jij al een antwoord op bovenstaande kantoorkeuzes? Denk hier eerst over na voordat je op zoek gaat naar de kantoorruimte die bij jouw onderneming past. Zo ga je voorbereid op pad en kun je veel tijd en geld besparen. Wie weet werk jij straks vanuit je nieuwe kantoorruimte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =