road services

Met de TFC card van The Fuel Company kun je voordelig en gemakkelijk gebruik maken van road services in 18 verschillende Europese landen bij meer dan 8.000 tankstations, waaronder in Nederland en België. Zo kun je voordelig tanken, gemakkelijk internationaal BTW en accijns terugvorderen, tol betalen en daarnaast zijn er nog meer diensten beschikbaar die je eenvoudig internationaal kunt gebruiken met de TFC card. Ook werkt The Fuel Company continue aan uitbreiding van haar netwerk.

Alle beschikbare stations bevinden zich op strategische locaties langs hoofdwegen en zijn ook geschikt voor vrachtwagens. Er is meestal een breed aanbod van brandstof beschikbaar, zowel reguliere brandstoffen als LNG en CNG zijn bij de meeste tankstations beschikbaar. The Fuel Company biedt ook een routeplanner aan die je in heel Europa eenvoudig helpt bij het vinden van de service locaties.

Gebruik je de TFC card dan krijg je een goed overzicht van de transportkosten van het volledig wagenpark. Via de portal die wij beschikbaar stellen heb je 24/7 inzicht in alle kosten, daarbij ontvang je ook wekelijks een verzamelfactuur die wij met automatische incasso verrekenen.


Road services

Maak je gebruik van de TFC card dan heb je met ons netwerk in 18 Europese landen alles binnen handbereik wat je nodig hebt. Of je nu met pech onderweg staat, je trailer gereinigd dient te worden, opzoek bent naar een beveiligde parkeerplaats. Met de TFC card van The Fuel Company heb je alle benodigde diensten beschikbaar. Wij ontzorgen jou compleet en voorkomen dat je tegen taalbarrières aanloopt.


Tol oplossingen

Rijdt je als bedrijf internationale ritten? Dan is het onvermijdelijk dat je tolwegen tegen komt. Met de TFC card heb je een complete tol oplossing binnen handbereik voor iedere Europese route. Dit zorgt voor minimaal oponthoud en voorziet vaak in automatische betaling. Ook staat de betaalde tol op de TFC verzamelfactuur en deze is 24/7 terug te zien in de online portal die wij aanbieden.

The Fuel Company biedt zowel een tolkaart als tolbox en tolbadges aan. De toloplossingen zijn niet enkel voor vrachtauto’s beschikbaar maar ook voor personenwagens en bestelbussen.


BTW en accijns

Ook biedt The Fuel Company haar klanten een complete BTW en accijns oplossing aan. De specialisten van The Fuel Company zijn op de hoogte van de wet-en regelgeving omtrent tol en accijns in alle 18 service landen. Door jouw administratie uit handen te nemen kun je maximaal profiteren van financiële voordelen die terugvordering van BTW en accijns met zich mee brengt.

Het terugvorderen van BTW en accijns is een langdurig proces dat vaak 6 maanden tot 1 jaar kan duren. The Fuel Company biedt om die reden een mogelijkheid aan om de terugvordering voor te financieren. Dat heeft als voordeel dat je exact weet wanneer je jouw BTW en accijns terug ontvangt, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om de cashflow van jouw bedrijf. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + acht =