toyota

Als (startende) ondernemer is het noodzakelijk om te besparen op de maandelijkse kosten om je hoofd boven water te houden en de continuïteit van je onderneming te kunnen waarborgen. Denk hierbij aan het besparen op personeelskosten, de huur van je pand en energiekosten. Ook op andere maandelijkse kan veel worden bespaard. Denk aan het kiezen van een zuinige auto en het vergelijken van verschillende autoverzekeringen om de goedkoopste optie te kiezen.

Zuinig rijden heeft meerdere voordelen


Als ondernemer ben je waarschijnlijk veel onderweg. Je bezoekt klanten om relaties te verbeten en gaat op de koffie bij de leveranciers van je bedrijf. Hierdoor zal je maandelijks veel geld kwijt zijn aan brandstof. Gelukkig is het gemakkelijk om deze kosten te verlagen door het kiezen van een zuinige bedrijfsauto. Zo zijn de Toyota Yaris (1 op 27) en Renault Clio (1 op 31) zuinige auto´s.

Veel ondernemers kiezen anno 2019 voor een auto die rijdt op aardgas of elektriciteit. Een ander voordeel van een zuinige auto is dat je minder premie kan betalen voor een verzekering auto . Dit komt door de nieuwe autoverzekering : Autosterpolis met energiekorting.

Autoverzekeringen vergelijken

Een andere manier om te besparen op de maandelijkse kosten is door het vergelijken van autoverzekeringen van verschillende verzekeraars. Op het internet zijn veel vergelijkingssites te vinden die de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Een van de bekendste vergelijkers is autoverzekeringen.nl. Deze website vergelijkt 28 verzekeraars met elkaar en geeft je binnen een paar minuten de beste optie. Het enige wat jij hoeft te doen is je kenteken, postcode en geboortedatum in te vullen. Bovendien kan de website ook helpen met het opzeggen van je huidige autoverzekering. Daarnaast staan de medewerkers je te woord als je vragen hebt over een bepaalde autoverzekering. Het kiezen van een autoverzekering was nog nooit zo makkelijk.

Met autoverzekering.nl autoverzekeraars vergelijken en het kiezen van een zuinige auto, kan je honderden euro´s per maand besparen. Vooral voor startende ondernemers is het belangrijk dat je geld over houdt aan het einde van de maand. Zo kan je dit geld investeren in je bedrijf om betere prestaties te leveren en te werken aan een toekomst voor je onderneming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + veertien =