office 2021

Ondernemers kunnen profiteren van Office 2021 en Windows 11. Beide zijn nu zeer voordelig en als eenmalige aanschaf. Lees verder.

Als ondernemer moet je goed je kosten managen. Voor veel zelfstandigen was Windows 365 als abonnement nemen niet interessant. Je gebruikt het te weinig om de kosten te dekken of je wilt niet aan een vorm van maandelijkse betaling vast zitten. Voor al deze zelfstandigen is er goed nieuws. Eindelijk kun je Office 2021 weer kopen middels een eenmalige betaling. Wist je dat je Office Professional voor minder dan 70 euro koopt? Dit is geen geld voor de mogelijkheden die je krijgt. Daarnaast is recent Windows 11 uitgekomen, voor de ondernemers die nog op Windows 10 draaien of ouder, is dit het moment van overstappen. Je koopt voor enkele tientjes een Windows 11 key waarna je direct Windows kunt downloaden en activeren.

Een overzicht van mogelijkheden in Office 2021

Office 2021 bevat, wanneer je de uitvoering van het pakket “Professional Plus” kiest, alle programma’s die je nodig hebt. Uiteraard krijg je voor het eenmalige bedrag Outlook voor je mail, Word voor tekstverwerking, Excel voor spreadsheets en PowerPoint voor presentaties. Daarnaast krijg je de nieuwere toevoegingen OneNote, om jouw slimme ondernemersideeën makkelijk in te verzamelen,  Publisher voor het maken van mooie lay-outs voor bijvoorbeeld een brochure of visitekaartje. Ook krijg je Microsoft Access, een programma om met data zoals formulieren om te gaan. Kortom, allemaal programma’s die je als ondernemer of direct al nodig hebt of nieuwe functies die je werk makkelijker kunnen maken.

Waarom Office 2021 en Windows 11 kopen?

De vormgeving van zowel Office 2021 en Windows 11 is aangepast. Met een frisse, nieuwe look-and-feel sluit zowel het besturingssysteem als de programma’s van Office beter aan bij de moderne tijd. Wanneer je overstapt naar Windows 11, doe je er goed aan om ook Office 2021 aan te schaffen en andersom. Je hebt dan je software weer op orde. En voor veel ondernemers betekent goede software dat je minder tijd achter de computer door hoeft te brengen en efficiënter werkt. Kortom, dat klinkt menig ondernemer als muziek in de oren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − 4 =