crypto valuta

Veel mensen die graag willen beleggen kiezen ervoor om cryptovaluta te kopen. Dit komt doordat er veel rendement kan worden behaalt door de enorm schommelende koersveranderinge. Deze schommelingen zorgen ook voor verliezen bij veel beleggers en daarom is het goed om de juiste crypto te kopen. In dit artikel geven we meer informatie over interessante cryptocurrencies. Dit zijn:  Dent, Vechain en Cardano.

Dent

DIt is een vrij onbekende crypto voor veel mensen, maar is zeker interessant. Crypto Dent is een ERC20 token en wordt gedraaid op het Ethereum netwerk. Het bedrijf achter Dent werkt aan een netwerk voor mobiele data en telefonie. Zo kan je een abonnement afsluiten dat je in meer dan 75 landen kan gebruiken. Dit abonnement is een jaar geldig, waardoor je niet zoals bij andere telefoon abonnementen maandelijks hoeft te betalen. Zo’n abonnement bij Dent kan je kopen met de Dent token, mede hierdoor is het een zeer populaire coin geworden. De coin heeft de afgelopen jaren flinke schommelingen doorgemaakt

Vechain

Deze coin is al wel bekender onder de crypto beleggers in Nederland. Vechain werkt met een proof-of-authority en verschilt daarin met de Bitcoin. Wanneer je een transactie wil doen met Vechain moet je jezelf namelijk tonen en ben je niet anoniem.  Hierdoor kan het echter wel snel transacties goedkeuren op het netwerk en mede hierdoor zijn de kosten voor jou als gebruiker lager dan bij andere coins.

Cardano

Cardano is een open source crypto en kan worden gebruikt om digitaal geld te ontvangen en te betalen door consumenten, bedrijven en overheden. Het biedt dezelfde veiligheid als Bitcoin en de smart contracts van Ethereum. Daarnaast zijn de transactiekosten ook lager dan veel andere coins. Mede hierdoor is Cardano het afgelopen jaar enorm gestegen met een hoge market cap. De cryptomunt bestaat uit 2 verschillende lagen. In de eerste laag worden de transacties die worden gedaan op het gehele netwerk opgeslagen. In de tweede laag worden de smart contract bewaart.  Het grote voordeel van 2 lagen is dat het meer transacties per seconde kan verwerken en Cardano heel schaalbaar is. Ethereum heeft slechts 1 laag waardoor mensen verwachten dat Cardano op termijn de concurrentiestrijd gaat winnen.

Crypto dent, Vechain en Cardano zijn zeker het overwegen waard om te kopen. Alle drie bieden veel voordelen ten opzichte van andere cryptovaluta en zijn ze uniek. Wel is het goed om altijd zelf goed onderzoek te doen voor je besluit om te gaan kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + drie =