Bedrukken.nl is een full-service leverancier van bedrukte promotieartikelen. Door de grote hoeveelheden eigen voorraden die rechtstreeks ingekocht zijn bij de fabrieken, kan het bedrijf dit prijsvoordeel direct doorgeven aan hun klanten. Het 10-jarig jubileum van Bedrukken.nl werd in november 2020 gevierd. Bedrukken.nl begon als een bescheiden speler, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken en promotieartikelen.

Het assortiment

Bedrukken.nl is al 10 jaar actief op de promotionele markt. Het bedrijf bedrukt relatiegeschenken met logo’s tegen zeer betaalbare prijzen. Het assortiment is groot en divers. Zo vind je er o.a. schrijfwaren, sleutelhangers, servies, verzorgingsproducten en outdoor-artikelen. Maar ook de meest populaire tassen bedrukken ze. Bedrukken.nl geeft advies en denkt van het begin tot het eind mee met zijn klanten, om zo alle promotieartikelen op de beste manier te bedrukken. Misschien vraag je je af waarom mensen geschenken laten bedrukken? Voor de meeste ondernemers is het doel van bedrukte relatiegeschenken het versterken van de relatie met de ontvanger. Een bijkomend voordeel is dat de naamsbekendheid van het bedrijf of de organisatie razendsnel wordt vergroot. De ontvanger maakt namelijk gratis reclame voor jou!

Eigen moderne drukkerij

Bedrukken.nl beschikt over een eigen moderne drukkerij, waardoor ze zich onderscheiden van de concurrentie. De verschillende afdelingen, van verkoop tot productie, bevinden zich onder één dak. Dit betekent dat er snel geschakeld kan worden en er constant kwaliteitscontroles uitgevoerd kunnen worden. In de drukkerij werken ervaren drukkers met de meest vooruitstrevende druktechnieken, zoals tampondruk, transferdruk, zeefdruk, laser graveren en borduren. Per artikel wordt er gekeken welke druktechniek het beste resultaat geeft. Hierbij is het belangrijk dat er ook wordt gekeken naar de wensen van de klant. Bedrukken.nl kan op verschillende manieren pennen bedrukken.  De keuze voor een drukmethode is afhankelijk van het materiaal van de pen, de gewenste bedrukking en de wensen van de klant.

De afgelopen 10 jaar

Het fundament dat Bedrukken.nl de afgelopen 10 jaar heeft gelegd, wordt de komende jaren uitgebreid. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website die nóg gebruiksvriendelijker moet worden voor de klant. Bedrukken.nl hoopt hiermee binnen een aantal jaren dé online marktleider op het gebied van promotieartikelen te worden. Een onderdeel van Bedrukken.nl is de website USBstick.be. Deze website is één van de grootste aanbieders van USB sticks in België.

In 10 jaar heeft Bedrukken.nl zich bewezen als een full-service leverancier van bedrukte promotieartikelen. Ze zitten niet stil, want ze willen namelijk dé online marktleider op het gebied van promotieartikelen binnen Nederland worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 + dertien =