coworking

Coworking plekken zijn er nu al meer dan een decennium en de coworking-zoektrends suggereren dat het verder zal groeien dan iedereen kan verwachten. In dit bericht over coworking trends 2021 stellen we enkele nieuwe veranderingen voor die het coworking-concept zullen beïnvloeden om het nog beter te maken.

De technologie van co working ruimtes in 2021

Coworking Trends in 2021 suggereren dat ruimte-eigenaren meer gericht zijn op technologie. Vroeger moesten veel ruimtes managers inhuren voor de dagploeg en vervolgens voor de nachtploeg om collega’s te helpen die op elk moment binnen konden komen. Technologie heeft het zo overgenomen dat het niet nodig is om zelfs maar één manager in te huren om voor de coworking-ruimte te zorgen. Toegangskaarten, software voor het beheer van co working ruimtes, boekingssysteem, aanwezigheidssysteem, geautomatiseerde facturen, tijdregistratie enz. zijn allemaal zo geavanceerd geworden dat u alleen uw inkomsten aan het einde van de week of misschien aan het einde van de maand hoeft te zien. Alle menselijke tussenkomst en gedoe zijn ontgroeid.

Meerdere locaties in grote steden

Volgens coworking-trends hebben mensen de neiging om te kiezen voor een ruimte met meer dan 1 locatie in een stad, omdat ze de keuze krijgen om op een van de locaties te werken. Frequente reizigers of zakenmensen kiezen meestal voor co working-ruimtes met locaties in meerdere steden. Een kantoorruimte Amsterdam is bijvoorbeeld moeilijk te vinden i.v.m. de Brexit en inkomende Britse bedrijven. Een coworking ruimte is dan de perfecte oplossing voor bedrijven. Kantoorruimte huren Amsterdam is dan nog een andere oplossing voor ondernemers. Vele tech startups in Amsterdam zijn niet eigenaar van de panden, maar huren het van een vastgoedmagnaat. De reden waarom huren ook interessant is, omdat deze bedrijven vaak snel worden verkocht en dit soort bedrijven lage kosten willen behalen.

Ruimtelijk ontwerp

Als we één ding zouden moeten noemen over coworking-ruimtes waar ze bekend om staan, dan zou het hun interieur zijn. Het ontwerp is zo goed voorbereid en uitgevoerd dat een persoon bij de eerste blik verliefd wordt op de ruimte. Maar een gedetailleerd onderzoek naar Coworking Trends suggereert dat dit met de dag beter wordt. We hebben elke dag een aantal nieuwe co working-ruimtes op deze aarde en het is het ontwerp van de ruimte dat met de dag beter wordt.

Zit bureaus, staande bureaus, banken, banken, zitzakken zijn allemaal normaal. Bovendien weten we dat bijna alle gedeelde kantoorruimtes collega’s toegang bieden tot recreatieve activiteiten binnen hun kantoorruimte. Een sportruimte met tafelvoetbal, tafeltennis, schaakbord behoren allemaal tot het verleden. Het ontwerp van de coworking-ruimte is op een veel helderdere manier geëvolueerd. Bekijk deze foto van schommels in een coworking-ruimte om te begrijpen hoe creativiteit de traditionele co working-ruimtes verandert.

Verbinding met de natuur tijdens het werken in co working-ruimtes

Trends suggereren dat coworking-ruimtes steeds meer naar groen neigen. Een ruimte met veel planten, bloemen en goed onderhouden groene muren is op de een of andere manier aantrekkelijker voor collega’s. Coworking-trends suggereren dat nieuwe ontwerpconcepten ook zijn begonnen met een kunstmatige waterval, stenen, stranden zoals structuren en andere dingen die de natuur in de ruimte weergeven.

De bedrijfs verschuiving in co working-ruimtes

Vroeger waren coworking-ruimtes bedoeld voor freelancers, solo-ondernemers of kleine bedrijven, maar tegenwoordig verkennen zelfs grote bedrijven co-working ruimtes voor hun werknemers. Deze verschuiving vindt plaats ten goede omdat het meer vertrouwen opbouwt in co working-ruimtes. Een coworking-trend om naar uit te kijken in 2021 is om uw coworking-ruimte bedrijfsvriendelijk te maken. Je moet in staat zijn om het aan te passen en onderscheid te maken tussen open ruimtes, kleine privé kantoren en loungeruimtes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + vier =