watercooler

Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken. Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. Het zijn de werknemers die ervoor zorgen dat producten worden gemaakt en diensten worden verleend. Het zijn de werknemers die besluiten om een stapje extra voor je te doen of de kantjes ervan af te lopen. Het is dus in het belang van de onderneming dat werknemers tevreden zijn en plezier hebben in hun werk. En dat ze de hele dag scherp blijven en geen fouten maken die geld kosten. Je kunt je waardering op verschillende manieren uitspreken. Bijvoorbeeld door een dertiende maand uit keren. Of een bonus te koppelen aan de resultaten die zijn behaald. Of door elke dag een gevarieerde lunch aan te bieden en goede bonenkoffie te faciliteren. Ook een bedrijfsuitje op zijn tijd versterkt de saamhorigheid tussen personeelsleden. Maar vergeet ook lekker water niet. Water verfrist en hydrateert. Het houd je scherp en geeft je nieuwe energie. Een watercooler bestellen en neerzetten op een centrale plek is een hele makkelijke manier om medewerkers te laten zien dat je om hun welzijn geeft. En ook voor klanten die je bedrijf bezoeken is het natuurlijk fijn om een lekker koud watertje te kunnen tappen. Watercooler-online.nl is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van verschillende soorten watercoolers. Hieronder lees je waarom een watercooler een goed middel is om je medewerkers de waardering te geven die ze verdienen.

Omgekeerde fles of aansluiten op waterleiding


Er zijn twee verschillende soorten watercoolers. Met een omgekeerde fles op de bovenkant en een die wordt aangesloten op de waterleiding. De losse variant met de omgekeerde fles kan overal worden neergezet. Zelfs midden in de fabriekshal, zolang er maar stroom is. Het water wordt in het apparaat gekoeld tot vijf graden. Maar vaak zit er nog een kraantje naast waarmee water op kamertemperatuur getapt kan worden. De andere variant wordt op het waternet aangesloten en levert zo onbeperkt water. Meestal gekoeld, op kamertemperatuur en zelfs kokend voor soep en thee. Hoe dan ook; medewerkers en klanten kunnen op elk moment gefilterd water tappen in jouw bedrijf. Reken maar dat dit gewaardeerd wordt! 

Milieubewust bezig


Steeds meer ondernemingen én mensen vinden het belangrijk om bewust milieubewust bezig te zijn. Voor bedrijven is het een extra verkoopargument geworden waar veel klanten gevoelig voor zijn. Bovendien is het vaak wettelijk vastgelegd dat bedrijven hun impact op mens en milieu zo klein mogelijk moeten houden. Ook werknemers (zeker met kinderen) vinden het belangrijk dat we onder andere de ‘plastic soup’ verkleinen. Met een watercooler kunnen (pet)flessen steeds weer opnieuw gevuld worden en komen die niet in het milieu terecht. Een watercooler is dus een win, winsituatie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − 1 =