boot

Grote kans dat jij de vakantie naar het buitenland moet cancelen wegens corona. De vakantie waar je zo lang naar uitgekeken had en waar je heerlijk tot rust zou komen van het harde werken afgelopen jaar. Het is nog maar de vraag of je het gehele bedrag van de vakantie terugkrijgt en ondertussen ben je al aan het zoeken naar alternatieven. Zo kan een vakantie in eigen land ook enorm leuk zijn en het ultieme vakantiegevoel geven. Denk bijvoorbeeld aan het varen op Nederlandse wateren, bezoeken van vakantieparken in andere provincies en een fietsvakantie naar omringende landen.

Varen op Nederlandse wateren


Als het lekker weer is, zijn de Nederlandse wateren drukbezocht en zie je veel boten varen. Op een boot kan je voldoen aan de anderhalve meter afstand en  toch genieten van de natuur en je familie in de buitenlucht. Ben je van plan om veel te gaan varen deze zomer? Het kopen van een boot is dan een ideale oplossing. Zo kan je zelf bepalen hoe laat en wanneer  je gaat varen en hoef je bovendien niet veel geld uit te geven aan het huren van een boot. Bij het kopen van een boot moet ook een buitenboordmotor worden gekocht. Zo heb je de keuze tussen een buitenboordmotor op benzine of een buitenboordmotor op elektriciteit. Voordelen van een elektrische buitenboordmotor is dat die geen geluid maakt en ook beter is voor het milieu. In de toekomst zullen daarnaast de benzine motoren worden verboden, wat nog een extra reden is voor het kopen van een elektrische buitenboordmotor. Om optimaal te genieten van het varen op de Nederlandse wateren is het verstandig om een waterkoeler te kopen

Bezoeken van vakantieparken


Het bezoeken van vakantieparken in Nederland is ook een goede manier om te genieten van de vakantie. Ook zijn deze vakantieparken ideaal te combineren met het bezoeken van steden of natuur. Nederland is ten slotte een stuk groter dan je denkt. Zo hebben veel mensen nog niet de hunebedden in Drenthe of het drielandenpunt in Vaals gezien.

Fietsvakantie naar omringende landen


 Hoewel een vakantie naar Bali of Colombia er nog niet in zit, is de kans aanwezig dat de grenzen met België of Duitsland wel open worden gesteld aankomende maanden. Ideaal om eens een fietsvakantie te organiseren met vrienden of familie. Zo ben je in de natuur, heb je geen last van je telefoon of laptop  en ben je ook nog eens sportief bezig.  Zo zal je met een fietstocht naar de Ardennen verschillende landschappen tegenkomen en zijn er onderweg veel campings te vinden voor een overnachting.

Zo zijn er dus genoeg alternatieven te bedenken als je niet op vakantie gaat en hou je bovendien ook nog eens geld over om voor je bedrijf, huis of om te sparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =