amsterdam

MOBIAN komt met een netwerk van mobihubs nabij alle toegangswegen in Amsterdam om in een unieke oplossing voor zakelijke reizigers te voorzien. Het MOBIHUB Rembrandtpark Zakelijk abonnement is als eerste gelanceerd en per direct boekbaar voor een uniek laag tarief. De auto parkeren en met aanvullende mobiliteit, zoals een (elektrische) fiets of scooter veilig en duurzaam verder naar het werk reizen, is de nieuwe norm. 

Flexibel, efficiënt en deelbaar
Flexibel werken in de vorm van thuiswerken staat sinds de coronacrisis enorm in de belangstelling. De verwachting is dat deze trend zich door gaat zetten. Dat maakt het nog belangrijker voor bedrijven om in te zetten op efficiënt en flexibel vervoer. Het zakelijk abonnement van MOBIAN biedt de gelegenheid om medewerkers op een flexibele manier met de auto te laten reizen door te voorzien in een parkeerplek met gebruik van een aanvullende mobiliteitsvorm. 

Betaal enkel voor gebruik van de fiets en parkeer gratis
MOBIAN zet met dit product een geheel nieuw business model in de markt voor parkeren en deelvervoer. Een zakelijke klant betaalt enkel per uur voor het gebruik van de deelfiets terwijl de auto gratis geparkeerd staat. De abonnementen zijn zeer flexibel per medewerker te reserveren voor enkel de dag(delen) dat een medewerker naar kantoor gaat. Zodoende betaal je nooit meer voor een lege parkeerplek of een stilstaande fiets. 

Veilig en duurzaam woon-werkverkeer
De coronacrisis heeft een omslag teweeg gebracht in de manier van reizen. Zo is het openbaar vervoer minder in trek en dat noopt naar andere vervoersoplossingen. Het MOBIHUB Rembrandtpark Zakelijk abonnement voorziet daarin met een auto en aanvullende mobiliteitsvorm. Dat betekent een veilige manier van reizen en een bijdrage leveren aan de duurzaamheid. 

Contactloos toegang tot parkeerplaats en mobiliteitsvorm
MOBIAN voorziet bij een zakelijk abonnement in een praktische app die eenvoudig toegang biedt tot de parkeerplaats en de aanvullende mobiliteit. Het gebruik van de app maakt de toegang tot MOBIHUB Rembrandtpark in Amsterdam-West contactloos. De mobiliteitsvorm, zoals een fiets of scooter is eveneens te ontsluiten door de app te gebruiken. 

Uitrol in Amsterdam en andere steden
Een zakelijk abonnement is in eerste instantie beschikbaar bij de MOBIHUB Rembrandtpark, maar dat is slechts het begin. Op korte termijn ontsluit MOBIAN meer mobiliteitshubs in Amsterdam en bovendien richt MOBIAN zich op een verdere uitrol in andere steden. Daarnaast stelt MOBIAN de hubs eveneens beschikbaar voor bewoners en passanten. 

Meer informatie over een zakelijk abonnement voor MOBIHUB Rembrandtpark Amsterdam-West is verkrijgbaar via MOBIAN.city, MOBIAN.Global en Mobilitybooker.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =