events

Misschien heb je ze wel eens gezien, die collega-ondernemers die zich tijdens de vrijdagmiddagborrel kort afzonderen om even snel iets online te checken. En niet één keer, maar regelmatig. Grote kans dat ze op dat moment verwoede pogingen doen om een sportevenement te volgen. En dat heeft vaak ook een gegronde reden. Het is namelijk heel goed denkbaar dat ze even willen checken of ze het geld, dat ze ingezet hebben op de uitslag van een wedstrijd, wel of niet kwijt zijn. Het live wedden op sportevenementen is namelijk een steeds populairdere bezigheid.

Vertier online

Met de strenge beperkingen die de overheden hebben opgelegd in een poging de coronacrisis het hoofd te bieden, zijn de mogelijkheden voor een fysieke vrijdagmiddagborrel nog maar nauwelijks aanwezig. Het alternatief is een virtuele variant, waarbij je jouw collega’s of zakenpartners online ontmoet in een videoconferentie. Zo’n setting biedt natuurlijk ook mogelijkheden om tegelijkertijd andere online evenementen bij te wonen. Je kunt zelfs met elkaar afspreken dat je tegelijk allemaal hetzelfde doet, zoals het volgen van een bepaalde wedstrijd. Op die manier creëer je een extra gevoel van saamhorigheid.

Weddenschappen

Het afsluiten van weddenschappen op de uitslagen van sportevenementen is iets wat door de oude Grieken al werd gedaan. Het is een immer populaire vorm van gokken, juist ook omdat je jezelf tot expert kunt ontwikkelen door de verrichtingen van individuele sporters en teams op de voet te volgen. Met de opgedane kennis sta je een stuk sterker en wellicht brengt het daardoor nog wat extra geld in het laatje. Natuurlijk kennen we het wedden op voetbaluitslagen al vele jaren in de vorm van de totoformulieren, maar tegenwoordig kun je op vrijwel elk groot sportevenement een weddenschap afsluiten.

Live

Waar het bij de traditionele totodeelname uitsluitend mogelijk was om vooraf je keuze te bepalen en je vervolgens moest afwachten wat er zou gaan gebeuren, kun je tegenwoordig ook tijdens sportwedstrijden nog inzetten. Dat wordt live wedden genoemd en is dankzij de komst van online bookmakers mogelijk geworden. Het maakt het kijken naar een sportwedstrijd meteen een stuk interessanter, want je kunt je analytisch vermogen aanwenden om in te schatten hoe het gaat aflopen. Het kan uiteindelijk zelfs leiden tot een flinke financiële klapper, als je voorspellingen in de roos blijken te zijn. Natuurlijk moet je er wel altijd op bedacht zijn dat het ook kan tegenvallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 11 =