amsterdam binnenstad

Het vinden van een geschikte bedrijfsruimte in Amsterdam wordt door veel ondernemers als erg lastig gevonden. De huurprijs is te duur, ruimte te klein of de locatie is slecht bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Toch is het vinden van een bedrijfsruimte minder lastig en tijdrovend dan je denkt.

Vraag naar kantoorruimtes groter dan het aanbod

Doordat veel bedrijven zich willen vestigen in Amsterdam, de economische crisis voorbij is en er steeds meer mensen ervoor kiezen om een eigen bedrijf te starten, is de vraag naar kantoorruimtes enorm gestegen de afgelopen jaren. Hierdoor stijgen de huurprijzen van kantoorruimtes per vierkante meter ook fors. Zo kost een kantoor aan de zuidas in Amsterdam tussen de 350 en 450 euro per vierkant meter per jaar. Toch kan er door grondig te zoeken en de hulp in te schakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van bedrijfsruimtes, een kantoorpand in Amsterdam worden gevonden dat binnen je budget past.

Schakel de hulp van Deskfinder.nl in


Doordat makelaars vaak maar een aantal opties hebben voor een geschikt bedrijfspand in Amsterdam, is het beter om de hulp in te schakelen van een website met een overzicht van alle beschikbare bedrijfsruimtes in de stad. Deskfinder heeft zo’n aanbod van verschillende bedrijfsruimtes voor ZZP’ers, bedrijven in het MKB en grote bedrijven. Er zijn meer dan 100 makelaars aangesloten bij het bedrijf, aanmelden is geheel gratis en er wordt samen gekeken naar de best mogelijke bedrijfsruimte in Amsterdam voor je bedrijf. Vaak kan er binnen 3 uur al een bezichtiging worden gedaan. Zo wordt het huren van een bedrijfsruimte in Amsterdam veel gemakkelijker. Een ander voordeel van Deskfinder is dat het voor jou onderhandelt over de best mogelijke deal, waardoor je maandelijks zal besparen op de huurprijs.

Waar in Amsterdam wil jij een kantoorruimte?


Waar het ene bedrijf graag een kantoorpand wil in de Amsterdamse grachtengordel, kiezen steeds meer ondernemers voor een kantoorpand in Amsterdam West of Noord. Voordeel van deze gebieden is dicht bij alle voorzieningen bent, maar toch veel meer rust hebt dan in het centrum. Met de nieuwe Noord/Zuidlijn zijn vooral de bedrijfspanden in Noord steeds meer in trek bij ondernemers. Kies je voor een pand in het centrum of liever een rustiger gebied? Deksfinder heeft een divers aanbod in verschillende kantoorruimtes voor bedrijven.