work

Een kantoorruimte is voor veel bedrijven van belang. Op een kantoor kan er gewerkt en vergaderd worden. Ook is het kantoor voor veel bedrijven het post en bezoekadres. Het vinden van een geschikt kantoor is helaas een lastig karwei. Daarnaast is het in een aantal steden erg duur om een kantoorruimte te huren. In dit artikel worden er een aantal mogelijkheden benoemd zodat jij in de toekomst hopelijk een geschikt kantoor kunt vinden.

Een kantoor in de Randstad is duurder, maar kent ook veel voordelen

Zoals net genoemd kan het lastig zijn om geschikte kantoorruimtes te vinden in een aantal steden. Dit geldt in de grote steden, vooral Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn lastige steden. Als voorbeeld nemen we Den Haag. Wanneer je op zoek bent naar een kantoorruimte in Den Haag, dan is het mogelijk om er een aantal te vinden via het internet. Dit kun je gemakkelijk vinden door op het internet te zoeken met als zoekterm: Kantoorruimte Den Haag. Je zult na het zoeken een aantal sites vinden waarop er kantoorruimtes aan worden geboden. Dit zijn vaak dure kantoorruimtes, zeker in verhouding met de ruimte die je krijgt voor de prijs. Dit heeft te maken met de locatie van het kantoor. Een kantoor in het Oosten van Nederland zal een stuk goedkoper zijn, voor exact dezelfde afmeting. Toch is het wel goed om een kantoor in de randstad te hebben. In de randstad wonen namelijk een hoop mensen, daarnaast is de directe communicatie onder mensen een stuk directer. Hierdoor zal er veel mond-tot-mondreclame komen, dit zal zich uiten in meer klanten. Ook zijn er veel andere bedrijven in de randstad gevestigd. Dit maakt bezoeken en samenwerkingen beter mogelijk. 

Waar moet een kantoorpand voor jouw bedrijf aan voldoen?

Het vinden van een geschikt kantoorruimte hangt af van een aantal factoren. De soort van het bedrijf is een zwaar meewegende factor in dit verhaal. Als je een ICT bedrijf hebt, dan is het anders dan een bedrijf dat handelt in sportsupplementen. Bij een ICT bedrijf met veel werknemers zijn het met name bureaus en bureaustoelen die de ruimte in bezit nemen. Bij een sportsupplementen bedrijf zijn er een stuk minder computers nodig, en is het juist opslag dat van belang is. De grootte van een kantoor ligt bij een ICT bedrijf aan het aantal werknemers, en bij een sportsupplementen bedrijf ligt het aan het aantal dagelijkse verkopen van het bedrijf. Als het een bedrijf is met erg veel dagelijkse verkopen is er een grote opslagruimte en een goede klantenservice nodig, maar de grootte het kantoor zal hiervoor meevallen. De werkzaamheden van het beheren van de website of de klantenservice kunnen op een kantoor uit worden gevoerd. Toch zal het kantoor van een supplementen bedrijf vaak kleiner zijn ten opzichte van een ICT bedrijf. Bij een ICT bedrijf is het iedere dag achter de laptop of computer stappen. En bij een supplement bedrijf zal dit minder vaak voorkomen. Kortom, de aandachtspunten waar een kantoor aan moet voldoen om geschikt te zijn, is verschillend per bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =