car race

Successen in de sport komen net als bij bedrijven niet zomaar tot stand. Het is bijvoorbeeld belangrijk om goed van start te gaan om aan de top te komen. Daarna is het van belang om met de nodige inspanningen aan de top te blijven. Precies, zoals het team van Red Bull Racing ook heeft gedaan en doet. Dit team is met de overname in 2004 van Jaguar Racing in 2005 toegetreden tot de Formule 1 en heeft in de eerste drie jaren grote investeringen gedaan. Dat wierp meteen al resultaten af, want het team scoorde met de eerste twee races al meer punten dan Jaguar Racing in een heel seizoen. Naast de investeringen zijn er natuurlijk nog meer factoren die aan het succes van Red Bull Racing ten grondslag liggen.

Compleet team samenstellen

Om succesvol te ondernemen is het van belang om de beste mensen om je heen te verzamelen. Het is daarom belangrijk om voor elke functie in het bedrijf op zoek te gaan naar de beste personen. Daarbij is niet alleen de opleiding en ervaring van belang. In een winnend team zijn de persoonlijkheden en karakters eveneens op elkaar afgestemd. Of daar moet in elk geval de bereidheid toe bestaan. Dat de leeftijd niet altijd belangrijk is, blijkt wel uit de aanstelling van Christian Horne in het verleden. Die werd bij Red Bull het jongste teamhoofd. De Formule 1 is een wereld op zich, waar enorm veel mensen onderdeel uitmaken van een compleet team. Bekijk alles over de Formule 1 Italië maar eens. De huidige F1 stand laat zien dat Red Bull het nog altijd fantastisch doet.

Kwaliteit telt

In de Formule 1 telt kwaliteit. Niet alleen van de coureurs en technici, maar eveneens met betrekking tot de racewagens. Om succesvol te ondernemen is de keuze voor kwaliteit van groot belang. Bijvoorbeeld door materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Of door de beste service te bieden als het om het realiseren van een dienst gaat. Kwaliteit telt, altijd en overal. Blijkt dat er sprake is van een kwaliteit die beter kan zijn? Dan neem je afscheid en kies je voor de betere kwaliteit. Precies, zoals Red Bull Racing ook heeft gedaan met het afscheid nemen van de motor van Renault in 2018. Het afscheid viel samen met het verwelkomen van Honda als leverancier van de motor. Uiteraard gaat succes met ups en downs gepaard. Dat is in de sport niet anders dan dat je onderneemt. Een portie doorzettingsvermogen maakt daarom ook deel uit van succesvol ondernemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien + elf =