cryptovaluta

Het handelen in cryptovaluta is steeds populairder aan het worden. Zo is het aantal gebruikers bij crypto brokers sterk gegroeid en zien mensen de voordelen van dit product ten opzichte van een traditionele bank. Daarnaast schommelen de prijzen van verschillende cryptomunten erg zodat er ook hoge rendementen kunnen worden behaald. In dit artikel geven we meer informatie over hoe jij een geschikte crypto broker kan kiezen en welke websites je kunnen voorzien van goede informatie.

Waar moet een crypto broker aan voldoen

Er zijn een aantal punten waaraan een broker in ieder geval moet voldoen. Allereerst het aanbod. Zo zijn er brokers waar je maar in een aantal cryptomunten kan beleggen, terwijl Binance een aanbod heeft van meer dan 200 cryptomunten. Dit is een aanzienlijk verschil en is ook mede de reden dat Binance zoveel gebruikers heeft wereldwijd. Naast het aanbod is het ook goed om rekening te houden met de verschillende betaalmethodes. Zo is het bij Bitvavo mogelijk om met IDEAL of SEPA een bepaald bedrag op je account te zetten, terwijl dit bij andere brokers veel moeilijker en via omwegen moet. Een kennisbank om meer te leren over het handelen is ook iets wat veel gebruikers fijn vinden. Hou hier ook rekening mee bij het kiezen van de beste crypto broker.

Informatie vergaren over cryptovaluta

Wanneer je wil gaan handelen in crypto’s is het belangrijk dat je je goed inleest over een bepaalde coin, meningen van andere leest en vooral je eigen strategie bepaalt. Vooral in de crypto markt zijn namelijk veel mensen te vinden die een prijsstijging willen verwezenlijken van een coin. Doe zelf dus goed onderzoek naar een geschikte coin. Wanneer iets te mooi is om waard te zijn, is dit vaak een teken dat je niet moet investeren.  Crypto start is een website waar je veel reviews kan lezen van brokers en van verschillende coins. Ook vind je op deze website de actuele koers van een bepaalde cryptovaluta.

Ben je niet tevreden over je huidige crypto broker?

De kans is aanwezig dat je ooit een account heb geopend bij een broker en hier niet helemaal tevreden over bent. Dit kan komen door het aanbod, klantenservice of tal van andere zaken. Veel mensen willen daardoor overstappen, maar willen wel de Wallet meenemen. Gelukkig gaat dit heel gemakkelijk. Vraag bij de nieuwe broker hoe dit in zijn werk gaat en je kan de overstap maken. 

het kiezen van de beste crypto broker biedt tal van voordelen. Doe goed onderzoek naar wat de beste keuze is voor jou en open een account.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + vijftien =