vloer bedrijfspand

Is jouw bedrijfspand toe aan een nieuwe vloer? Dan kan dit nogal een uitdaging zijn! Je zult verschillende soorten vloeren moeten overwegen en hier de juiste vloer voor jouw bedrijfspand uit moeten kiezen. De vloer in een bedrijfspand moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan de vloer in een woning. Wij geven je tips over waar je precies op moet letten als je een nieuwe vloer gaat aanschaffen! Of je nu een nieuwe vloer zoekt voor een kantoor of een winkelpand; er is voor ieder bedrijfspand een geschikte vloer te vinden.

Makkelijk in onderhoud

Als je een vloer gaat uitzoeken voor je kantoor- en/of winkelpand is het van belang dat deze makkelijk in onderhoud is. Je wilt niet iedere streep op de vloer terugzien en krassen zijn uit den boze. Bij het kiezen van een vloer kun je het best een ietwat donkere vloer kiezen. Bij een donkere vloer is viezigheid namelijk minder zichtbaar. Verder worden PVC vloeren en laminaat ook aangeraden doordat zij weinig onderhoud vragen. 

Luxe uitstraling

Een luxe uitstraling is wat je wilt bereiken met jouw winkelpand. Dit kun je bereiken door accessoires toe te voegen die van waarde zijn, maar alles begint met een goede basis! Door een vloer met een luxe uitstraling toe te voegen ben je ervan verzekerd dat klanten de juiste indruk van jouw bedrijf krijgen. Parket is één van de vloeren die een authentieke en luxe uitstraling geeft. 

Duurzame vloer

Als het goed is blijf je gedurende een lange tijd in jouw winkel- of kantoorpand zitten. Je wilt dat de vloer minstens net zo lang meegaat en mooi blijft gedurende deze tijd. Een duurzame vloer wordt dan ook aangeraden! Gedurende de tijd dat je in het pand zit, zullen er veel mensen over de vloer lopen. Je wilt dat ook na enige tijd deze vloer er nog uitziet als nieuw. Een parket vloer wordt met de tijd alleen maar mooier en authentieker. 

Rustgevend

Als je op zoek gaat naar de vloer voor een kantoorpand wil je een vloer kiezen die rust uitstraalt. In een winkelpand kun je kiezen voor een drukke vloer die matched bij de artikelen die je verkoopt, maar op kantoor wil je dat iedereen rustig kan werken! Kies er dan ook voor dat de vloer uit niet meer dan één kleur bestaat en deze een geluiddempende functie heeft. Om dit te bereiken kun je uiteraard een ondervloer leggen. 

Ideale vloer voor een winkel- of kantoorpand

Kantoorvloeren en winkelvloeren kunnen wel van elkaar verschillen. Bij een kantoorvloer wordt de vloer minder belopen als in een winkel, maar moet deze wel net zo een luxe uitstraling hebben. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste vloer kiest voor jouw bedrijfspand? Kies dan een parketvloer. Deze vloer voldoet aan alle bovengenoemde tips en is dus zeker een goede keuze. De kwaliteit van laminaat en PVC is de laatste jaren ook ontzettend gestegen. Deze soorten vloeren kun je uiteraard ook overwegen tijdens jouw zoektocht. 

Succes met het uitzoeken van de perfecte vloer voor jouw bedrijfspand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × twee =