mensen op een berg

Voor veel bedrijven is een bedrijfsuitje ieder jaar een vaste traditie. Echter is het dit jaar zo, dat een bedrijfsuitje iets lastiger gaat worden. Dit komt door het coronavirus. Het coronavirus zorgt ervoor dat mensen bij elkaar uit de buurt moeten blijven. In Nederland ontstaat langzaam een anderhalve meter samenleving. Deze samenleving kan heel erg vervelend zijn voor jongeren. Daarnaast zijn er ook veel werkgevers en werknemers die hier last van hebben. Sommige bedrijven staan bijna op instorten. Echter kan het ook zo zijn dat jouw onderneming ten tijde van corona hartstikke goed loopt. In dit geval wil je misschien wel een bedrijfsuitje geven. Daarentegen kan het ook zo zijn dat jouw onderneming ten tijde van corona minder goed loopt. Om je personeel toch een hart onder de riem te steken, kan een bedrijfsuitje een goede zet zijn. Door het bedrijfsuitje werk je namelijk aan de teambuilding van jouw bedrijf. 

Welke bedrijfsuitjes kunnen er nog doorgaan?

Doordat het coronavirus voor veel mensen vervelende gevolgen kan hebben, is het logisch dat veel werkgevers twijfelen aan hun bedrijfsuitje. Echter zorgt een bedrijfsuitje in Amsterdam ervoor dat het gehele team weer even bij elkaar komt. Wanneer je er voor kiest om toch een bedrijfsuitje te organiseren, dan zijn er een aantal dingen mogelijk. Vooral activiteiten in de buitenlucht worden aangeraden. Daarentegen is het niet echt verstandig om met je hele team binnen in één ruimte activiteiten te ondernemen. Eén van de activiteiten die je zou kunnen doen, is een fietstocht. Je kunt je gehele team meenemen door een fietstocht in Amsterdam. Daarnaast kun je dit natuurlijk ook net iets buiten Amsterdam doen. Wil je liever buiten het centrum fietsen? Dan kun je ervoor kiezen om met de pont over het Ij richting Amsterdam-Noord te gaan. Voor veel mensen uit het team is dit al een ontzettend leuke ervaring. Eenmaal aangekomen in het Noorden van Amsterdam, kun je allerlei verschillende boerderijen en natuur bezichtigen. 

Het huren van steps

Twijfel je of iedereen fietsen wel leuk vindt? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om steps te huren. Je kunt ervoor kiezen om steps te huren bij één van de vele winkels in het centrum. Dankzij deze steps kun je op een unieke manier het een en het ander bezichtigen. Echter is het verstandig om de grote van je team in de gaten de houden. Als het team groter is dan tien man, is het niet verstandig om allemaal achter elkaar door het centrum te steppen. Dit kan namelijk gevaarlijke situaties opleveren. Het laatste wat je wilt is natuurlijk een vervelend ongeval. Voor groepen groter dan 10 personen wordt aangeraden om een simpele buitenactiviteit te ondernemen. Echter is het wel mogelijk om met de gehele groep buiten het centrum te steppen, fietsen of te wandelen. Welke activiteit je ook gaat ondernemen, houdt altijd de regels en de richtlijnen van de Nederlandse regering in de gaten. Hierdoor weet je zeker dat je veilig en verantwoord bezig bent. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + twee =