kerstpakket

Voor veel ondernemers is het elk voorjaar weer een uitdaging om iets leuks te bedenken voor de afsluiting van het jaar. Het inkopen van kerstgeschenken en het regelen van bedrijfsuitjes zijn dingen waar je op tijd bij moet zijn, want anders loop je het risico dat je ernaast grijpt. Inmiddels zijn de kerstpakketten 2021 al samengesteld en kunnen ze besteld worden. Wacht je te lang, dan bestaat de kans dat de meest populaire pakketten niet meer leverbaar zijn. Hetzelfde geldt voor bedrijfsuitjes die je aan het eind van het jaar wilt houden. Je bent heus niet de enige die een bepaalde accommodatie wil boeken!

Een persoonlijk geschenk

Iemand verblijden met een leuk cadeau is altijd mooi. Vooral wanneer je als werkgever de moeite hebt genomen om de inhoud ervan goed af te stemmen op de ontvanger. Kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten, het is daarom de moeite waard om je nu alvast te verdiepen in de vele mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld goed om na te denken over de vraag of het pakket voor een man of een vrouw bestemd is. Mannen en vrouwen hebben elk vaak heel andere interesses en daar kun je als werkgever rekening mee houden. Door speciale kerstpakketten voor mannen in te kopen voor de mannelijke personeelsleden en juist weer andere pakketten voor de vrouwen in het bedrijf, zul je beslist waardering oogsten. Ingewikkeld? Welnee! Ervaren samenstellers hebben zich al voor je over deze vraag gebogen. Het is dus alleen nog maar een kwestie van een prijsklasse kiezen en het gewenste pakket selecteren.

Zo kom je origineel voor de dag

Vraag aan honderd mensen om de inhoud van een kerstpakket te beschrijven en de kans is groot dat je vaak dezelfde producten voorbij hoort komen. Dat kan natuurlijk ook anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tapaspakket inclusief de tapasplank? En met het kerstpakket ‘Home Sweet Home’ Dit pakket bestaat voor komend seizoen niet. Alles wat nu online staat hebben we enkel voor SEO online. Maak de omschrijving van een pakket iets algemener. steel je natuurlijk helemaal de show. Dit pakket bevat onder meer kaarsenhouders, een plaid en zelfs een heuse poef, een echte must have dus! Er zijn originele mogelijkheden genoeg voorhanden.

Speel op safe

Wat is er nou leuker dan met het hele bedrijf even een avondje uit te gaan? Lekker lachen, een hapje en een drankje, elkaar gewoon even op een heel andere manier ontmoeten. Maar zelfs al plan je een uitje nog zo zorgvuldig, we leven in een tijd waarin niets echt zeker lijkt te zijn. Toch kun je als ondernemer op safe spelen, door bijvoorbeeld te kiezen voor het concept van De Andere Quiz. Dit quizconcept wordt namelijk zowel op locaties als online aangeboden en dat houdt in dat het dus altijd door kan gaan. Natuurlijk is het veruit het leukste als je een quiz in elkaars aanwezigheid kunt spelen, gewoon ergens in een horecagelegenheid of feestzaal. Lukt dat niet, dan kan men altijd nog uitwijken naar de online variant en dus weet je vooraf in elk geval zeker dat de quiz er echt gaat komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negen =