vergadering

Als het straks weer mogelijk is, zou je het vast fijn vinden om na al dat ge-Zoom weer eens een normale vergadering te hebben. Dit kun je organiseren op kantoor, maar wat is er lekkerder dan jezelf en jouw werknemers in de watten te laten leggen? Wanneer je bij een hotelketen een vergadering organiseert heb je vele extra’s die je kunt doen. Wat dacht je van catering? In dit artikel lees je nog meer voordelen over een vergaderruimte huren bij een hotelketen en een professionele oplossing voor events tijdens de coronapandemie.

Altijd dichtbij

Bekende hotelketens zitten door het hele land. Dat zorgt ervoor dat er altijd wel in de nabije omgeving een locatie te vinden is waar jij jouw vergadering of event kunt organiseren. Vaak zijn deze locaties perfect te bereiken met het openbaar vervoer en ook voor de auto of elektrische auto zijn er vele parkeermogelijkheden en laadpalen. De vergaderruimtes zijn voorzien van goede airconditioning, maar ook van voldoende daglicht wat het tot een perfect werkklimaat maakt. En dan hoeven we over de heerlijk zittende stoelen nog maar te zwijgen! De locaties zijn prachtig en bijzonder en eigenlijk heeft elk hotel wel een eyecatcher. Wat dacht je van een mooi loungeterras waarop je in de zomermaanden lekker een pauze kunt houden en kunt genieten van de zon?

Goede verzorging

Tijdens die pauze geniet je van je heerlijke, rijkelijk belegde broodje en een verse jus d’orange. Maar tijdens de gehele vergadering kun je kiezen voor goed verzorgde catering. Zo heb je onbeperkt koffie en thee, mineraalwater en frisdrank, maar ook bijvoorbeeld een gezonde snack. Je kunt zelf kiezen voor een zo uitgebreid mogelijk arrangement. Kies je er bijvoorbeeld voor om met de medewerkers nadien te dineren? Dan kun je bijvoorbeeld genieten van een driegangenmenu of een goed verzorgd buffet. 

Effectief vergaderen

Niks is zo vervelend als er tijdens de vergadering achter komen dat de beamer niet goed werkt, of dat er geen blocnotes aanwezig zijn. Wanneer je kiest voor een professionele vergaderlocatie

weet je zeker dat de vergaderfaciliteiten goed én aanwezig zijn. Dit maakt het vergaderen een stuk efficiënter en je hoeft zelf geen kopzorgen te hebben over of alles wel aanwezig is. Daarnaast denken de medewerkers van het hotel graag met jou mee over de juiste opstelling, de juiste zaal en de meest mooie aankleding. Zo wordt vergaderen pas écht leuk!

Hybride vergadering

Een fijne oplossing voor werknemers die liever thuiswerken om welke reden dan ook, is een hybride event. Vooral tijdens de nog altijddurende coronapandemie kan het voor werknemers fijn zijn dat ze de keuze hebben om offline of juist online aanwezig te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met twintig werknemers in de vergaderruimte zitten en luisteren nog eens 30 werknemers mee met de vergadering. Overigens hoeft dat geen gebrek aan interactie op te leveren, want met de vele handige online tools als Mentimeter of Kahoot houd je ook de medewerkers die de vergadering op afstand volgen bij de les. We hopen natuurlijk dat het binnenkort niet meer nodig is, maar tot die tijd kun jij op deze manier ook kiezen voor een vergadering die nog lang bij blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 6 =