interieur

Eichholtz is een gerenommeerd designmerk in de internationale interieurwereld. Het bedrijf is 20 jaar geleden opgericht door Theo Eichholtz en heeft sinds de start een spectaculaire groei doorgemaakt.

EICHHOLTZ, internationale leverancier van meubels en accessoires heeft haar hoofdkantoor in Noordwijkerhout, midden in de bollenvelden. Allereerst een introductie:

Eichholtz geschiedenis

Als relatief jong merk gaat onze geschiedenis pas twintig jaar terug. Theo Eichholtz was de zoon van een supermarkteigenaar, wiens geschiedenis teruggaat tot 1888. De zaken lopen natuurlijk in de aderen van de familie, al was het voor Theo Eichholtz vooral de passie voor sfeer en sfeer die hem tijdens een reis door Azië en Amerika overtuigde dat hij had zijn roeping gevonden. Samen met zijn jeugdvriend Auke Wichers startte hij het bedrijf en breidde het uit tot de 50 medewerkers die het nu heeft.

De stijl van Eichholtz

De stijl van EICHHOLTZ kan het beste worden omschreven als eclectisch, internationaal en glamoureus. Hoewel de ‘Eichholtz-stijl’ een bekende uitdrukking is geworden, zegt Eichholtz naar eigen zeggen dat er geen specifieke stijl is die hun werk definieert. “ook al werken we altijd vanuit een centraal idee, we stellen andere, innovatieve en dynamische doelen bij het creëren van een nieuwe collectie. Internationale grenzen hebben ons nooit beperkt in het vinden en vinden van het beste van het beste. Volgens Diana Vreeland, het oog moet reizen en daar ben ik het van harte mee eens ”, aldus Theo Eichholtz.

Naast Eichholtz verkoopt Solfelt.nl ook het merk Dôme Deco.

Stijlkamer ‘Koloniale stijl’

De stijlkamer ‘Koloniale stijl’ heeft een koloniale invloed met een chique gouden toets. Het tafelblad van salontafel ‘Harvey’ schuift uit, waardoor je mooie objecten in de vitrine kunt plaatsen. De salontafel is rijkelijk versierd met onder andere de klassieke kandelaars ‘Emilion’ in een prachtige antiek messing look. Salontafel ‘Harvey’ is ook verkrijgbaar als bijzettafel. Bovenop de stapel boeken staat het bronzen beeld van een kat in art-decostijl. De tafel bevat ook de opbergdoos ‘Cabas’, prachtig vormgegeven met een zwart-wit geometrisch motief. De opgezette aap is kenmerkend voor de stijl.

De bank en de fauteuil zijn model ‘Chambers’ in een lichte linnen visgraat stof. De bank en de stoel hebben een strak design gekregen en zijn mooi afgewerkt met studs. Door de franje aan de onderkant ziet de bank er ‘zachter’ uit. De poefs ‘Ponti’ passen bij elkaar. We kunnen ons geen bank voorstellen zonder sierkussens. 

Blader op uw gemak door onze collectie Eichholtz meubels en accessoires en bestel ze gemakkelijk online bij Solfelt.nl. Op deze manier bereikt u een bijzonder stuk design, dat de sfeer van de rest van uw interieur en huis zal versterken.

De levertijd is normaal gesproken slechts enkele werkdagen. Dit betekent dat u in slechts enkele dagen tijd een bijzonder meubelstuk of accessoire in huis heeft, afkomstig van een Nederlands merk en gemaakt met de hoogste mate van passie en vakmanschap. Dankzij de luxe uitstraling is elk Eichholtz product een echte verrijking van het interieur, of kan het cadeau worden gegeven wat altijd goed ontvangen zal worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 6 =