laadpaal

Beschik je over een elektrische auto en ben jij als ondernemer veel onderweg? Dan is een laadpas essentieel. Met deze pas heb je toegang tot alle laadpalen in Nederland en kun je dus met volle accu aankomen op iedere bestemming. Door de laadpas houd je overzicht op de gemaakte reiskosten en ga je een stuk voordeliger onderweg. Benieuwd naar alle voordelen? Hieronder vertellen we je meer!

Alles overzichtelijk op een rijtje met de laadpas

Door al je zakelijke reiskosten bij te houden met de laadpas heb je altijd inzicht op je uitgaven. Losse bonnen en bewijzen zijn niet langer nodig: in plaats daarvan ontvang je ieder kwartaal een factuur waar alle transacties overzichtelijk zijn vermeld. Geen worstelingen met bonnetjes meer, maar altijd alles op een rijtje met de laadpas. Ook andere reiskosten zoals straatparkeren en op straat kun je bijhouden met je pas. Zo heb je alle reiskosten bij elkaar zonder enige moeite!

Wat de laadpas extra prettig maakt, is dat je zelf kunt bepalen waar je de pas allemaal voor gebruikt. Geef bijvoorbeeld aan of je de laadpas ook in het buitenland wil gebruiken. Je betaalt altijd een vast bedrag voor de laadpas en deze zal niet veranderen op basis van de voorkeuren die je instelt. Uiteraard heb je altijd de mogelijkheid om bepaalde functies weer te activeren of uit te zetten. 

Opladen bij iedere laadpaal in Nederland!

Met een laadpas kun je gebruik maken van iedere openbare laadpaal in Nederland. Waar je ook naartoe reist, je kunt altijd je auto opladen met je pas. De laadpas brengt geen toeslag in rekening bovenop de laadtarieven, dus je zult nooit extra kosten hoeven te betalen. Reis je naar het buitenland? Ook dan kun je gebruik maken van 250.000 openbare laadpalen in Europa. Bovendien kun je de laadpas inzetten bij tolwegen of bruggen. Zo kun je ook deze kosten zonder problemen declareren bij de Belastingdienst. 

De extra voordelen van de laadpas

Naast een handig overzicht en toegang tot laadpalen in Nederland en in het buitenland heeft de laadpas nog veel meer voordelen. Reis je af en toe met het OV? Dan kun je ook hier de laadpas voor gebruiken. Je kunt zelfs een OV-fiets regelen met de pas. Een ander groot voordeel is dat je de wasstraat met de laadpas kunt betalen. Ook benodigde autovloeistoffen zoals antivries, koelvloeistof, olie en ruitenwisservloeistof kunnen worden afgerekend met de laadpas. 

De kosten die je maakt, hou je gemakkelijk bij met de bijbehorende app. In deze app heb je altijd inzicht op de gemaakte kosten en kun je de functies van de laadpas instellen. Bovendien bevat de app een kaart met daarop alle laadpalen. Zo weet je precies waar alle laadpalen zich bevinden en zul je nooit zonder stroom komen te staan. Zelfs wasstraten worden in de app aangegeven. Prijzen zijn vermeld bij de aangegeven locaties zodat je precies weet waar je het meest voordelig uit bent. Alle nodige informatie heb je dus altijd bij de hand met de handige laadpas applicatie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − zeventien =