Hawaii strand

We leven in een wereld, en een tijdperk, waar vraag en aanbod simpelweg in beide gevallen hoog zijn. Dit komt door de sterk gegroeide bevolkingsgroei de afgelopen tientallen jaren. Door deze bevolkingsgroei is het vraag en aanbod dusdanig gestegen dat de economische crisis in veel landen verdwenen zijn en het aantal bedrijven zijn toegenomen.

Bij een bedrijf hoort uiteraard, eens in de zoveel tijd, een bedrijfsfeestje. Een bedrijfsfeestje wordt georganiseerd door een bedrijfsleider of leidinggevende óf in sommige gevallen een werknemer. Bij een bedrijfsfeestje hoort een bepaald doel. Het wordt niet zomaar georganiseerd zonder enige reden. Redenen zouden bijvoorbeeld kunnen zijn dat een project of periode goed is afgesloten, dat er een bepaald doel is behaald of het vieren van nieuwe werknemers of functies.

Welke thema past bij welk bedrijfsfeest?

Een bedrijf heeft niet een specifiek thema nodig om aan bepaalde eisen te voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zomer thema, elk bedrijf past hierbij. Verder gaat het meer om een desbetreffende periode waar het bedrijf zich in bevindt. Als het bedrijfsfeest is in de zomer wordt gehouden dan is het leuk en vaak handig om een zomerse outfit als thema te doen. Als dit niet zo is en het is winter dan is het slim om het feest binnen te houden met dikkere en warmere kleding.

Een veel gekozen thema en dresscode is Hawaï kleding. Dit is origineel en is vaak een leuke idee voor zomer en dergelijke warme dagen. Voor alle opties en mogelijkheden bekijk de website van partywinkel.nl voor de mogelijke opties en mogelijkheden. Het is een overzichtelijke website waar vaak wordt gevonden wat nodig is.

Belastingvrij bedrijfsfeest

Een belastingvrij bedrijfsfeest. Hoewel het voor veel mensen als merkwaardig klinkt, is het wel zeker mogelijk d.m.v de WKR regeling. Als ondernemer kan je namelijk naast je loon ook tot een bepaalde hoogte onbelast vergoedingen uitkeren. DE WKR regeling staat voor Werkkostenregeling en met deze regeling mag je 1,7% van de eerste 400.000 euro aan looninkomen onbelast uitkeren. Aangezien groepsuitjes vaak vallen onder loon in natura, kan je dus een belastingvrij bedrijfsfeest organiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + twaalf =