Storage

De meeste mensen met een eigen bedrijf die kennen het wel. Als je wilt uitbreiden of verhuizen dan zal je de spullen van het bedrijf toch ergens moeten opslaan. Wellicht vraag je jezelf nu af waarom eigenlijk? In dit artikel worden er 6 redenen gegeven waarom het handig is om een opslagbox te huren voor jouw bedrijf.

Voordelen van een opslagruimte

De meeste opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk en er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Ook heb je de keuze uit verschillende soorten opslagruimtes. Als je een grote beveiligde box wilt huren dan is dat ook een optie. Voor iedereen is er wel wat wils. 

Tijdelijke opslag

Als bedrijf moet je soms wel is producten of spullen tijdelijk kwijt. Veel bedrijven die met collecties of seizoensgebonden artikelen werken moeten hun spullen kwijt als het niet meer in de winkel past. Door een opslagbox te huren heb je de mogelijkheid om in de zomer de wintervoorraad in de opslag box op te slaan. Buiten de voorraad kan je ook het interieur opslaan of de kerstartikelen bijvoorbeeld. Zeker als je bedrijf werkt met seizoensgebonden artikelen dan is een opslagruimte geen overbodige luxe.

Meer veiligheid

Soms is het handiger om bepaalde spullen ergens anders op te slaan dan in je eigen bedrijf. Het opslaan van waardevolle spullen of zelfs gevoelige informatie blijft natuurlijk een risico. 

Verhuizing

Het kan zijn dat jouw bedrijf toe is aan een uitbreiding of misschien wel een verkleining. Tijdens de verhuizing moet je al deze spullen natuurlijk wel ergens kwijt kunnen. Denk bijvoorbeeld aan alle bureaustoelen, bureaus en computers. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom mensen een opslagbox huren als bedrijf zijnde. Door het waarborgen van je goederen kan je beschadigingen aan bijvoorbeeld bureaustoelen voorkomen worden.

Archief opslaan

Als je als bedrijf flink aan het groeien bent dan is er op een gegeven moment geen ruimte meer om alle administratie  op te bergen. De belastingdienst formulieren moeten bijvoorbeeld 7 jaar bewaard blijven. Het is zeker geen overbodige luxe als je deze formulieren ergens veilig opslaat. Ook is het fijn om te weten dat alleen degene die een sleutel hebben bij deze documenten kan komen. Als er veel belangrijke formulieren rondslingeren door het bedrijf dan kan uiteraard iedereen de belangrijke formulieren inzien.

Opslag voor gereedschap en apparatuur

Gereedschap en apparatuur is voor sommige bedrijven essentieel daarom is het dus belangrijk dat deze spullen veilig en droog bewaard worden. Ook is het belangrijk dat de opslagruimte dicht in de buurt is. Als je iets nodig hebt op een werkdag wil je natuurlijk niet eerst 1,5 uur rijden om het op te halen. wanneer je besluit om een opslagruimte te huren dan weet je zeker dat jouw spullen veilig en droog staan. Als je je spullen bewaart in je bus of garage bijvoorbeeld is de kans op schade een stuk groter dan dat het veilig in een opslagruimte is opgeslagen.

Conclusie

Een opslagbox huren is zeker geen overbodige luxe als je tijdelijk of voor een langere periode je spullen ergens veilig wilt opslaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × twee =