have a nice day

Als je aan stickers denkt, wat zie je dan meteen voor je? Bij ons ging een lichtje branden, namelijk het gebruik van stickers als marketing voor jouw bedrijf. Stickers zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en materialen. Stickers maken voor reclame van jouw bedrijf of om aanwijzingen aan te duiden zijn helemaal van deze tijd. In dit artikel lees je meer over het gebruik van stickers voor jouw bedrijf.

4 redenen voor het zakelijke gebruik van stickers

Stickers zijn er te vinden in allerlei varianten. Van groot tot klein en van simpel tot luxe. Voor de marketing van uw bedrijf is het helemaal geen slecht idee om gebruik te maken van stickers.

Hieronder vindt u 4 redenen waarom u stickers zou moeten gebruiken voor je bedrijf.

  • Omdat er via internet zoveel geadverteerd wordt, raakt het internet overvol met advertenties. De gebruikers van het internet worden langzamerhand blind voor advertenties. Voor jouw als ondernemer dus een uitgelezen kans om offline uw marketing te doen. Het offline adverteren is een oude trend die niet heel veel meer gebruikt wordt. Spring er dus uit als bedrijf door in de buitenlucht stickers te plakken van jouw bedrijf!
  • Goed voor het marketing budget! Stickers zijn vergeleken online marketingcampagnes heel goedkoop en vooral als je ze in grote getalen inkoopt. Bij elke bestelling een klein sticker pakket kost hooguit een paar centen en wordt goed ontvangen bij de klant aangezien ze iets gratis ontvangen!
  • Versterk je online marketingcampagne met offline marketing. Stickers kunnen tegenwoordig helemaal naar jouw smaak en stijl gemaakt worden. Als je online bezig bent met een marketingcampagne die een bepaald beeld overbrengt aan de mensen, zorg dan dat uw stickers ditzelfde beeld overbrengen. Op deze manier wordt je campagne nog veel sterker.
  • Stickers zijn zeer decoratief en verduidelijkend! Uw bedrijfspand of kantoor kun je heel gemakkelijk aankleden door het plakken van stickers. Stickers op de deuren om bepaalde ruimtes aan te geven. Ook voor klanten is het in 1 oogopslag duidelijk waar ze moeten zijn.

Mocht je nou nog geen duidelijk beeld hebben over wat er allemaal met stickers gedaan kan worden of hoe je deze kunt laten bedrukken? Kijk dan op Drukbedrijf.nl, zij hebben uitgebreide opties met betrekking tot drukwerk van niet alleen stickers, maar ook kleding bedrukken, vlaggen bedrukken, servetten bedrukken, mondkapjes bedrukken en ga zo maar door.

Veel succes met het laten maken van jouw stickers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =