gang

Betonlook, oftewel een industriële kantoorinrichting, zie je steeds vaker terug komen. Zeker als je als bedrijf een moderne, stoere uiterlijk wilt meegeven is een industriële design zeker aan te raden. Maar waar begin je eigenlijk? In dit artikel lees je 4 tips om je kantoor industrieel in te richten.

Stalen deuren en kozijnen

Stalen deuren en kozijn geven jou kantoor een moderne en open uitstraling. Doordat de stalen kozijnen dun zijn komt er veel licht binnen, waardoor het kantoor levendig oogt.  Stalen deuren en kozijnen zijn onderhoudsarm en gaan een lange tijd mee. Stalen deuren kunnen door hun vorm op maat worden gefabriceerd. Zo zijn de deuren op elk formaat te bestellen. 

Laat veel delen juist niet ontwerpen

Bij een industrieel design horen juist onbewerkte vloeren en wanden. Het is zeker toepasselijk om de leidingen zichtbaar te maken. Combineer het industriële design bijvoorbeeld met een Scandinavische uiterlijk. 

Hou het dus redelijk kaal. Kies daarom voor onopvallende kleuren, zoals grijs. Deze kleur is goed te combineren met stalen deuren en kozijnen. Trek deze kleur door naar de rest van het ontwerp. Een industriële design valt goed te combineren met hout. Het is zeker aan te raden om de kleuren van je bedrijf terug te laten komen in de kantoorinrichting.

Laat de metalen elementen terugkomen

Bij een industriële design horen metalen elementen. Kies bijvoorbeeld voor metalen accessoires, zoals kasten en mandjes. Er zijn mogelijkheden te bedenken om metalen elementen in je kantoorinrichting toe te voegen. 

Kies voor leren kantoormeubelen

Tot slot: kies voor een robuuste meubelen, zoals banken en stoelen van leer. Donker bruine leren banken passen goed bij een betonlook. Kies voor een antieke vloerkleed en bezoeker zullen met indruk naar je kantoorinrichting kijken.

Een industriële kantoordesign laat je overal terugkomen. Kies bijvoorbeeld voor stalen deuren en kozijnen en voeg kleuren van je bedrijf toe. Zo creëer je een kantoor om trots op te zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × drie =